Perfect-Poetsdoeken Perfect-Poetsdoeken

Poetsdoeken en poetswanten die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van edele metalen, brillenglazen en muziekinstrumenten.

Onze Producten


Microvezel brillendoek voor een schone bril zonder krassenPerfect Poetsdoek microvezel brillendoek

Met en microvezel brillendoek zijn vieze brillenglazen verledentijd. Vette vingers, stof, haarlak, gel maar ook gewoon de ‘lichaamszuren’ die de elk mens uitstoot, hebben effect op de hygiëne van uw bril. Regelmatig klagen mensen over vieze brillen. Heeft u soms ook last van vieze brilglazen? Maak deze dan schoon met een microvezel brillendoek. 

Waarom u de bril beter schoon kunt maken met een speciale microvezel brillendoek? 

Snel even de glazen ‘oppoetsen’ met uw trui of een tissue. Dit lijkt een prima en snelle oplossing voor een vieze bril. Deze oplossing is echter maar tijdelijk. In uw kleding, en zelfs in die puppy-zachte-tissues, zitten vezels en stof die uw brilglazen juist kunnen bekrassen! 

Een microvezel doek heeft zulke kleine vezels dat zij niet sterk genoeg zijn om uw krassen achter te laten op het glas. Wél zijn de vezels sterk genoeg om alle viezigheid van uw brilglazen te verwijderen. 

Zorg dus dat u altijd een microvezel brillendoek in de buurt hebt.

U maakt nooit meer de, regelmatig gemaakte, brilpoetsfouten:

-    Schoonmaken aan de kleding
-    Poetsen met de vochtige schoonmaakdoekjes 
-    Vlekken verwijderen met tissues
-    Schoonmaken met een schoonmaak spray

Ook wrijven en kracht zetten zijn overbodig bij het gebruik van microvezel brillendoeken.

Waarom koopt u een microvezel brillendoek bij Perfect Poetsdoeken?

Bij Perfect Poetsdoeken hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van dergelijke poetsdoeken. We hebben dit product ontwikkeld om de irritaties van brildragers weg te nemen.

Daarbij kunt u bij Perfect Poetsdoeken uw microvezel brillendoek voorzien van uw logo of naam! Personaliseer uw microvezel doeken als zijnde reclame. Als opticien is het natuurlijk nét dat beetje extra dat u uw klant kunt bieden. Door bij elke bril die u verkoopt een persoonlijke microvezel brillendoek mee te geven blijft uw naam hangen in de gedachten van uw klant.
Of u houdt de brillendoeken met uw naam natuurlijk voor eigen gebruik!

Wij zouden graag uw irritaties, en die van uw klanten, wat betreft vieze brilglazen wegnemen. Belt u ons gerust op wanneer u interesse heeft in één of meerdere microvezel brillendoeken. 

Laat uw reactie achter

Copyright © Perfect Poetsdoeken 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Cookieverklaring | Privacyverklaring

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan