Perfect-Poetsdoeken Perfect-Poetsdoeken

Poetsdoeken en poetswanten die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van edele metalen, brillenglazen en muziekinstrumenten.

Onze Producten


Microvezeldoek maakt uw mobiel streep loos schoon

MicrovezeldoekIs het scherm van uw mobiel vaak vies? Vindt u het handig om altijd een speciaal doekje in uw tas te hebben om dit te reinigen? Bestel dan een microvezeldoek van Perfect Poetsdoeken. Bij Perfect Poetsdoeken kunt u de meest professionele en handige poetsdoeken bestellen. Wij zijn namelijk ontwikkelaar van speciale doeken zoals een microvezeldoek. Wij bestaan al meer dan 50 jaar en hebben inmiddels een brede klantenkring opgebouwd. Vele winkels in de juwelier, optiek en muziekinstrumentenbranche hebben hun weg naar onze doeken weten te vinden. Een bijkomend voordeel van een microvezeldoek van Perfect Poetsdoeken is dat u deze kan laten maken met logo, reclame, teksten en afbeeldingen. Zo is een microvezeldoek een prima verkoop en service artikel. Met bijpassende toonbankdisplay staat deze leuk op uw toonbank bij de kassa. Heeft u interesse in een microvezeldoek? Wilt u er één bestellen? Bel het team van Perfect Poetsdoeken en bestel een microvezeldoek voor uw mobiel.

Displays van mobiele telefoons

Een microvezeldoek van Perfect Poetsdoeken is geschikt voor het reinigen van o.a. displays van mobiele telefoons en beeldschermen. Dit komt omdat een microvezeldoek vele voordelen biedt zoals:

  • Lage wrijfdruk
  • Minder kracht nodig
  • Kan vocht opnemen
  • Maak streeploos schoon
  • Duurzaam in gebruik
  • Droog te gebruiken

Met een microvezeldoek is het beeldscherm van uw telefoon altijd glanzend en schoon.

Kwaliteit

Een microvezeldoek van Perfect Poetsdoeken is van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam. Ze kunnen meerdere keren gebruikt worden. Bij een microvezeldoek is het gebruik van schoonmaakmiddelen overbodig. Zo bespaart u kosten. Als producent van de microvezeldoek zijn wij dan ook trots op dit product.

Logo

Wilt u een microvezeldoek bij een telefoon verkopen? Bedrukken met logo en naam is mogelijk. Onze producten zijn gemaakt om meerdere keren gebruikt te worden door de consument, daarom biedt het bedrukken van deze producten met uw logo en naam een interessante meerwaarde voor u als detaillist. Kies voor een microvezeldoek en geniet van een efficiënte, handige en veilige manier van schoonmaken.

Laat uw reactie achter

Copyright © Perfect Poetsdoeken 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Cookieverklaring | Privacyverklaring

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan