Perfect-Poetsdoeken Perfect-Poetsdoeken

Poetsdoeken en poetswanten die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van edele metalen, brillenglazen en muziekinstrumenten.

Onze Producten


Poetswant met logo voor optimaal schoonmaakeffect

PoetswantBent u een veeleisende poetser? Wilt u daarom gemakkelijk en snel kunnen poetsen met een goede poetswant? Perfect Poetsdoeken heeft een speciale poetswant gemaakt van hoogwaardige kwaliteit die geschikt is voor het meest kwetsbare en kritische poetswerk zoals edele metalen en muziekinstrumenten. Als specialist in poestwanten hebben wij onze kennis, ervaring, oog voor detail en liefde voor het vak ingezet om een fijne poetswant te kunnen ontwikkelen. Als u kiest voor de poetswant van Perfect Poetsdoeken bent u verzekerd dat u alle producten schoon en representatief kunt houden. Wilt u meer informatie over de poetswant? Neem dan contact met ons op. Graag zijn we u zo goed mogelijk van dienst. Door de jaren hebben wij zowel in binnen als buitenland een poetswant mogen leveren. Graag voorzien wij ook u van een poetsdoek die het meest effectief is.

Goud- en zilverdoeken

De poetswant van Perfect Poetsdoeken is perfect te gebruiken als poetsmiddel. Voornamelijk voor goud- en zilver is de poetswant zeer geschikt. Een poetswant is:

  • Gemaakt van zachte stof
  • Gevoerd met poetsmiddel
  • Geïmpregneerd met poetsmiddel

Bijkomend voordeel van de poetswant? Deze is meerdere keren te gebruiken en daardoor zeer duurzaam. Al jarenlang heeft onze poetswant hierdoor de weg naar vele juwelierszaken weten te vinden.

Poetswant per paar

Wilt u geen zwarte vingers krijgen tijdens het poetsen? Geen probleem. Als u een poetswant van Perfect Poetsdoeken kiest dan leveren wij er altijd twee. Zo kunt u langer met een poetswant doen en krijgt u zelf geen vieze vingers.

Kleur en loge

Een poetswant leveren wij in de kleur geel. Wilt u graag het logo van uw juwelierszaak op de poetswant laten bedrukken? Of wilt u graag een leuke tekst op de poetswant laten maken? Bedrukken met logo en tekst is mogelijk in vele kleuren. Als u bij de verkoop van een sieraad een poetswant mee geeft maakt u tevens goede reclame.

Bestel nu

Heeft u interesse in een poetswant met of zonder logo? Bestel deze gemakkelijk en snel bij Perfect Poetsdoeken. Profiteer van de voordelen.

Laat uw reactie achter

Copyright © Perfect Poetsdoeken 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Cookieverklaring | Privacyverklaring

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan