Perfect-Poetsdoeken Perfect-Poetsdoeken

Poetsdoeken en poetswanten die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van edele metalen, brillenglazen en muziekinstrumenten.

Onze Producten


Zilverdoek met toondisplay voor goede presentatie

ZilverdoekZit er zilveraanslag op uw armband? Heeft u een eigen juwelierszaak? Wilt u graag een zilverdoek met logo meegeven bij aankoop van een sieraad? Neem dan contact op met Perfect Poetsdoeken. Perfect Poetsdoeken is producent van poetsdoeken en poetswanten die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van edele metalen, brillenglazen en muziekinstrumenten. Door de goede eigenschappen, kwaliteit en vele voordelen van onze zilverdoek zijn deze al meer dan 50 jaar bekend bij vele juwelierszaken in binnen en buitenland. Omdat een zilverdoek van Perfect Poetsdoeken meerdere keren te gebruiken is, is dit een effectief reclame middel. Op het terras, in de stad, op een verjaardag overal is uw zilverdoek met logo zichtbaar. Een zilverdoek van Perfect Poetsdoeken is een goed service en verkoop artikel.  Bij een aantal van onze producten leveren wij een toonbankdisplay zodat deze op een passende wijze door u gepresenteerd kunnen worden. Wilt u een zilverdoek? Bekijk het aanbod op de site.

Onderhoud

Zoekt u een manier om uw goud en zilver eenvoudig te kunnen reinigen? Dan is de zilverdoek beslist iets voor u. De zilverdoek van Perfect Poetsdoeken is speciaal gemaakt van een zachte en soepele stof om uw sieraden goed te kunnen reinigen. Daarnaast is een zilverdoek geïmpregneerd met een speciaal poetsmiddel. Daardoor is het resultaat zeer snel zichtbaar. Met een poetsdoek kunt u het sieraad schoonwrijven waardoor het weer:

  • Glanzend
  • Schoon
  • Als nieuw
  • Fris
  • Verwijderd van zwart
  • Glimmend 

Afmetingen

Als u kiest voor een zilverdoek van Perfect Poetsdoeken is deze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Een zilverdoek in formaat 33x33cm is zeer geschikt als verkoop en service artikel. Deze kunt u bij elke aankoop cadeau doen. Een zilverdoek in formaat 16x16cm is bij uitstek geschikt als service en reclame artikel. U kunt er namelijk voor kiezen om een zilverdoek te laten bedrukken met reclame, tekst of afbeeldingen. 

Kleuren

Een zilverdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En ook de opdruk kunnen wij in vele kleuren vervaardigen. Daarnaast is een zilverdoek gemaakt om meerdere keren gebruikt te worden. Daarom biedt het bedrukken van een zilverdoek met reclame een meerwaarde. Wilt u graag een zilverdoek bestellen? Neem contact op met Perfect Poetsdoeken.

Laat uw reactie achter

Copyright © Perfect Poetsdoeken 2023 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Cookieverklaring | Privacyverklaring

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan