Perfect-Poetsdoeken Perfect-Poetsdoeken

Poetsdoeken en poetswanten die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van edele metalen, brillenglazen en muziekinstrumenten.

Onze Producten


Zilverdoekjes, het wapen tegen oxiderende sieraden, kandelaars of bestek. Perfect Poetsdoeken sieraden poetsen met zilverdoekjes

Met zilverdoekjes gaat u de strijd aan tegen al het vies en zwart wordende zilverwerk. Die kandelaar die u erfde van uw oma slaat nu wel heel erg zwart uit. Of de ring die u uzelf vorig jaar nog cadeau gaf? Ook die ziet er niet meer zo mooi uit als toen. 

Hoe kan dit? Het zwart worden van de sieraden, ofwel het oxideren, komt doordat zilver en waterstofsulfide geen goede combinatie zijn. Dit leidt tot een chemische reactie. Waterstofsulfide vindt u in de lucht maar in hogere concentraties in uien of eieren. Dus uien snijden met uw zilveren ringen om? Dan heeft u zeker zilverdoekjes nodig. Want dit versnelt het oxidatieproces van zilver. 

Als u regelmatig uw sierraden oppoetst, vormt het oxideren geen gevaar voor uw sieraden of andere zilveren voorwerpen. Mocht u een tijd lang vergeten zijn om het zilverwerk te poetsen met zilverdoekjes, biedt de juwelier altijd een back-up. Met hun gereedschap kunnen zij de sieraden of kandelaars weer laten glimmen. 

Wat poetst u straks met de zilverdoekjes van Perfects Poetsdoeken?

Met onze zilverdoekjes heeft u nooit meer zilverwerk dat geoxideerd is. U beschermt uw:

-    Kandelaars
-    Sieraden
-    Manden 
-    Ander zilverwerk

tegen oxidatie. Zo kunt u optimaal genieten van uw kleine kunstwerken. Zo kunt u ongestoord uien snijden, zonder bang te zijn uw ringen hiermee te beschadigen. Of dat uw sieraden zwart uitslaan.

Zilverdoekjes van Perfect Poetsdoeken

Wij bieden onder andere het formaat 16x16 cm aan, deze wordt veelal gebruikt als reclameartikel. Juweliers bestellen deze bij Perfect Poetsdoeken om mee te geven aan hun klanten bij een aankoop. Het formaat 33x33cm wordt eerder gebruikt als verkoopproduct. Beiden kunnen worden geleverd met opdruk. Weet u al dat u de zilverdoekjes kunt personaliseren met uw logo of naam? 

Voor het plaatsen van een bestelling of met vragen kunt u ons altijd bellen. 
 

Laat uw reactie achter

Copyright © Perfect Poetsdoeken 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Cookieverklaring | Privacyverklaring

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan